Docència

Aquest curs pot patir ajustos de calendari, metodologia docent o sistema d’avaluació segons els esdeveniments i les directrius de les autoritats sanitàries en relació amb la crisi de la COVID-19. Malgrat tot, es garanteix la qualitat de la formació i l’assoliment d’objectius en tots els casos.

Informació

Què és la DECA?

La Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica (DECA) és la titulació requerida per la legislació vigent per a impartir l’ensenyament de la Religió Catòlica a l’Educació Infantil i Primària.

Per què fer aquest Postgrau?

El Postgrau DECA et pot servir per obrir-te portes a nivell professional per treballar com a mestre de Religió a escoles públiques, a escoles cristianes o a la resta de centres educatius.

A qui va dirigit?

Està adreçat principalment a títulats amb el Grau de Mestre o equivalent.

Aquest ensenyament també admet alumnes que encara estiguin cursant el Grau de Mestre, que podran obtenir un títol d’extensió universitària compatible amb la ulterior adquisició de la DECA.

Quins horaris?

Per tal de facilitar la possibilitat de compatibilitzar-lo amb altres estudis o amb l’activitat laboral s’obren dos grups:

Grup matí: Dissabte de 9 a 14h
Grup tarda: Dimarts i dijous de 18 a 21h

Quina durada té?

De gener juny de 2021 (5 mesos).

Quin preu té?

El nostre compromís social ens obliga a treballar perquè el preu total de Postgrau DECA sigui el més assequible possible. Actualment el preu total és de 424,56 €.

L’import té un increment del 10%, fins a un màxim de 70 €, en concepte de taxa administrativa.

A on es realitza el Postgrau?

A la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona:
Passeig de la Vall d’Hebron, 171 – 08035 – Barcelona